Uncuali Anaokulu

WEB https://uncualianaokulu.meb.k12.tr
Adres : Uncalı Mahallesi 1250 Sokak No.16/2 KONYAALTI/ANTALYA
VİZYON : Vizyonumuz;okulunu seven,paylaşmayı bilen,sorun çözebilen,karar verebilen,öğrenmeyi bilen;sorumluluk,hoşgörü,yardımlaşma,dayanışma duygusu gelişmiş,mutlu,güvenli,sağlıklı,başarılı çocuklar yetiştirmek ve mesleki gücümüzü çocuktan yana kullanmaktır.
MİSYON : Misyonumuz;insan sevgisini esas alan bir anlayışla okul öncesi eğitimini gün geçtikçe daha nitelikli kılmak,insanlara sevgiyle yaklaşabilen, kendisiyle ve çevresiyle barışık, paylaşımcı, çağa yön verebilen kendi alanında lider bireyler yetiştirmek,çocukların düşünmelerini, soru sormalarını, düşündüklerini ifade edebilmelerini, rahatça cevaplar üretebilmelerini destekleyici ortamlar oluşturmak,çocukların özgürce deneyimler kazanabilmelerine, problem çözebilme becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirmeye uygun eğitim ortamları oluşturmak;sınıf, araç- gereç, bahçe, oyun ve spor alanlarının fiziksel donanımlarını arttırmak ve bunların kalitesine önem vermektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İkili Öğretim (Sabahçı-Öğlenci)
Saatler :
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz,Klima
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : KONYAALTI İLÇEMİZ MERKEZ İLÇE OLUP, İL MERKEZİNE 11 KM´DİR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :